Bbq Akhir Term

1 Jun 2012

Alang-alang duduk London, tak cool la kalau tak clubbing, berparti, ‘have some fun’ katanya.

So semalam kitorang berparti sikit dengan lamb rib, ayam, sosej, cocktail, puding roti etc etc dan juga sempena mereka yang BFG. Mungkin ada satu lagi yang lagi tertutup special untuk saudara-saudara BFG ni heheh

30(?) tetamu dengan satu pemanggang memang tak jadi masalah bila fire starter sangat senang nak nyala. Yang sedihnya tak de ‘one pound fish‘ untuk dibuat ikan masak tiga rasa yang Hamidi kempunan sangat. Sedih. Sila datang Terengganu, warga Losong senang hati sponsor siakap tiga rasa *untuk Midi sorang je ahahah

Sedih Za’ba dan Rosne tak dapat join, sorang di Malaysia, sorang di Paris. Dan sedih jugak tak berkemampuan menjemput seluruh warga London. It was meant to be majlis yang sederhana.

Sepatutnya ada gambar post-bbq tapi dah capet so memang tak de gambar. Takpe yang penting kenangan dalam hati dan perut yang kenyang.

Terima kasih kepada yang datang awal dan membantu dalam proses penyediaan tetamu, tak lupa juga kepada yang bersusah-payah membeli bahan mentah dan memasak dessert serta lauk sampingan yang memang *ahzab sedap (quoting Aizat)

Kepada tuan rumah, tukang masak, planner dan orgniser, korang memang mantap habis, dunia dan akhirat InsyaAllah. Moga apa yang dirancang dan dilakukan tidak sia-sia!

Adios!

One thought on “Bbq Akhir Term

What say you?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s